ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Sunday, November 20, 2011

HRVATSKI DESNIČARI OPTUŽILI SRBE ZA SKRNAVLJENJE SPOMENIKA



Nedelja, 20. Novembar, 2011.| Autor:

ZAGREB - Desničarska Hrvatska stranka prava (HSP) optužila je Srbe koji žive u Borovom Selu da su prošle u tom mestu navodno voskom premazali spomenik poginulim hrvatskim policajcima.

Policija je saopštila da je tabla spomenika sa imenima zalivena voskom i da se pokušava utvrditi da li je do curenja voska došlo slučajno ili namerno.

Spomenik je postavljen u spomen na 12 policajaca koji su poginuli u napadu na to srpsko selo 2. maja 1991. godine, ali se svake godine osim na godišnjicu njihove pogibije venci postavljaju i u dane godišnjice pada Vukovara.

Вест у целини: http://www.kurir-info.rs/vesti/hrvat...ika-150990.php

 
Лично мишљење : 
 Баш су дебили ове усташе! Да је неко хтео да оскрнави споменик не би га заливао воском, већ би га распалио мацолом! Већ замишљам "хулигане" који долазе кришом ноћу и пале велики број свећа, па онда чекају сатима поред да свеће искапају восак, а то нико не примети, па онда беже да их нико не види.... Стварно ове Хрвате треба све послати код психијатра!

No comments:

Post a Comment