ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Friday, November 18, 2011

Педофили пуштени на слободу!


Сви ухапшени због малолетничке порнографије у акцији "Армагедон" пуштени да се бране са слободе, иако је Тужилаштво тражило да се осумњиченима одреди притвор.
После саслушања код истражног судије свих једанаесторо ухапшених због педофилије, у акцији "Армагедон" , пуштени су да се бране са слободе, иако је Тужилаштво за високо технолошки криминал тражило је да им се одреди притвор. 
Они се терете за кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, за које је запрећена казна затвора од три месеца до три године, рекла је за Танјуг портпарол Вишег суда у Београду Душица Ристић.
У притвору је од прошле седмице само Горан Трифуњагић (50) из Београда који је умножавао и продавао осумњиченима видео касете и ДВД са дечјом порнографијом.
Трифуњагићу се поред приказивања, прибављања и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, на терет стављају прање новца за које је запрећена казна до осам година затвора и недозвољена трговина, за које му прети до три године.
Код Трифуњагића је приликом хапшења, у стану пронађено више од 200 гигабајта материјала. Откривено је 2.500 видео касета, 1.600 ДВД порнографског материјала и 60 ДВД са педофилским снимцима, чије су жртве девојчице од две до 18 година.
Адресе на уплатницама које су нађене код Трифуњагића полицију су, осим Београда, одвеле до Новог Сада и Сомбора, у којима су ухапшена по двојица осумњичених, али и Оџака, Сомбора, Зајечара, Бачког Петровца, Бачке Паланке, Зрењанина, Бора, Горњег Милановца, Кањиже, Ивањице, Чоке, Јагодине, Богатића, Аранђеловца.
У сваком од тих градова ухапшен је један осумњичени, а њихови рачунари су заплењени. Ухапшени су људи различитих професија, углавном мушкарци средњих година који важе за породичне људе.
На листи осумњичених, су и свештеник из смедеревског села Сараорце, комерцијални директор компаније "Свислајон" из Горњег Милановца и адвокат из Гамзиграда, пренели су београдски медији.

лично мишљење:
Епа добро пошто у овој проклетији од државе сви могући лудаци, почев од наркомана, уличних пробисвета и битанги, шиптарских и балијских кољача, слободно шетају улицама, док се навијачима, националистима, патриотама, одређују драконске казне, могу барем ето на овом форуму да кажем да то одурно легло криминала и корупције звано специјално тужилаштво треба првом погодном приликом сравнити са земљом а ђубрад која нас година јебе у здрав мозак треба тако унаказити од батина да им се скине кожа с леђа а онда правац у рудник, ето написао сам па сад нек Слободан Хомен спрема језиве одговоре , дабогда вам се семе затрело и молите бога да вас не похватамо пре тога. Ђубрад!

No comments:

Post a Comment