ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Saturday, November 12, 2011

Бања Ковиљача - Силовали Енглескињу у парку!!!

 ИЗВОР : НОВОСТИ.РС

 

V. MITRIĆ | 28. oktobar 2011.

Petorica manijaka brutalno napastvovala gošću iz inostranstva. Žrtva slikala neke od napasnika. Silovatelji najverovatnije azilant.
Gošća iz inostranstva, kako se nezvanično moglo čuti, iz Engleske, ušla je, u četvrtak uveče oko 19.30, u hotel "Podrinje" u Banji Koviljači, koji je u središtu banjskog parka, sva potresena, gde je saopštila da je upravo silovana o čemu je, odmah potom obaveštena policija u tom turističkom mestu i Loznici.
Kako se može čuti, strankinja je, prema njenim rečima, odsela sa dečkom u hotelu prekoputa "Podrinja", izašla je oko 18 časova da prošeta, a dok je išla ka restoranu "Kur salon", iz parka je istrčala grupa mladića, koji su je, kako je tvrdila, silovali. U silovanju je, kako se u petak moglo čuti, "učestvovalo pet mladića". Da li su silovatelji iz ovog kraja ili su neki od mnogobrojnih gostiju koji sa raznih meridijana dolaze u Koviljaču, pitanje je o kom se, na različite načine, govori u ovom kraju, ali ništa zvanično.
Zvaničnog saopštenja o tom događaju, bar u petak do podne, nije bilo. Nezvanično, takođe, saznajemo da je policija na tragu mladićima, koji su, iz samo njima znanih razloga, nasrnuli na mladu ženu iz inostranstva, koja će, po najgorem, verovatno do kraja života pamtiti ekskurziju u Koviljači. 

Navodno, žrtva silovanja je uspela čak da mobilnim snimi neke od manijaka koji su se obrušili na nju. Ona bi, kako je rekla, mogla lako da prepozna napasnike, što će, bez sumnje, biti od pomoći policiji, koja, srećom, osim fotografija onih koji imaju lične karte ima i fotografije onih koji, u sve većem broju, iz "belog sveta" dolaze u Koviljaču.

LEKAR

Engleska državljanka je, prema našim saznanjima, u petak odvedena na ginekološki pregled, posle čega je lekar konstatovao da "jeste u pitanju silovanje".
Inače, mladića iz Loznice, koji je sa njom boravio u hotelu, upoznala je, kako se nezvanično moglo čuti, putem interneta. U silovanju je, navodno, učestvovalo "između 5 i 6 mladića, čiji se identitet utvrđuje".

NEOPREZNO ĆASKANJE

Devojka koja je prijavila da je silovana stigla je u Koviljaču pre nekoliko dana, gde je, kako saznajemo, trebalo da boravi do nedelje. Ona ima 38 godina, inicijali su joj V. R. i došla je iz Velike Britanije. Sa njom je u hotelu boravio i jedan dvadesetčetvorogodišnji Lozničanin, koji nije bio u Koviljači u vreme kada je nesretna devojka napastvovana.
Nezvanično se može čuti da je V. R. u četvrtak, tokom dana, sedela, ćaskala i pila kafu i piće sa grupom mladića iz arapskog sveta, koji borave u Koviljači, koje je i fotografisala. Da li to ima bilo kakve veze sa onim što ju je zadesilo u banjskom parku, zvanično se ne zna i sve drugo su samo spekulacije dokone čaršije.

POLICIJA: UTVRĐUJEMO DETALJE

U Policijskoj upravi u Šapcu, koja je nadređena Policijskoj stanici u Loznici, potvrđeno nam je u petak da je prijavljeno silovanje u Banji Koviljači kao i da policija detaljno ispituje sve detalje s tom prijavom u vezi.
Policija je demantovala nezvanične priče, koje su u petak, pre podne, kružile u Koviljači po kojima je, navodno, u međusobnom obračunu grupe ljudi, koji su stigli u našu zemlju tražeći azil, jedan strani državljanin poginuo.
Do sada su, samo dve osobe od oko 2.500 ljudi iz "belog sveta" koji stižu u ovaj kraj, izgubile živote, ali utapanjem u Drini, nikako drugačije.


СТОП МИГРАЦИЈАМА!!!!

No comments:

Post a Comment