ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Wednesday, November 16, 2011

Савети младим активистима!

Савети младим активистима

од: Група аутора

Bидео си да има нешто труло у држави Србији. Можда си био жртва отимачине уз батине коју су ти приредили цигански ђилкоши. Можда си видео своје другове како почињу да пуше траву или си се заинтересовао за дубље значење симбола са навијачких застава свог клуба... Разлога може бити много, и због једног или више њих нашао си се као млад у групи локалних Национал Социјалистичких активиста.

Активисти, њих 3-5, обично старијих од тебе, озбиљног израза лица, кратко ошишани, су саслушали твоје разлоге, допали ти се као друштво, и одлучио си да постанеш њихов саборац.

Акције вам изгледају отприлике овако: Нађете се код једног од вас, урадите акцију лепљења налепница, исписивања графита или нешто слично томе. Након тога одете у паб или кафић у ком се окупљате, попијете по пиће и сумирате утиске. Вероватно си приметио из дружења са њима да већина њих има тетоваже по рукама, из разговора си закључио да су већина њих бивали хапшени због свега и свачега. Млади људи попут тебе можда помисле да то тако треба и почињеш да тражиш невољу или повољног мајстора за тетовирање.

Грешке почетника


Требало би да знаш да си стављањем тетоваже на своје тело направио грешку. Тетоваже су “традиција” заостала из ранијих времена, времена када је тетоважа значила много, или су људи тада мислили да значи много. Многи људи на себе ставе грб фудбалског клуба, навијачке групе или идеологије коју заступају. Тетоважа је знак који привлачи много пажње. Треба да знаш да ако те људи не препознају по имену препознаваће те по тетоважи и то много чешће када то не желиш да доживиш, него када ти је то потребно.

И друга грешка може много проблема да ти направи. Направио си проблем у сред белог дана, на утакмици или јавном месту, био ухапшен па пуштен. Добро си прошао, мислиш, али ипак си остао записан и упамћен. Можда и за једно и за друго добијеш похвалу од екипе „То мали, сад си наш“, мада то није похвала него више разбијање накнадног страха. Ипак, то може да се врати као бумеранг, поготово ако живиш у малом месту, па да те органи репресије траже и испитују због туђих глупости. То ти не треба у животу.

Раздвоји форму и суштину

Црна јакна, пришивачи, тетоваже, трегери, чизме и обријана глава. Неки ће рећи да је то стереотип, али често је то право стање ствари. Поготово међу млађим активистима какав си ти. Теби као младом човеку све то се допада. Носиш јакну са много пришивача, беџева... војничке панталоне са сивом „бетонском“ маскирном шаром, перфектно угланцане црне чизме... све је то лепо, има свој шарм, али то је само пролазна форма. Теби све то не треба да би био добар Национал Социјалистички активиста. У ствари, нападно видљиви симболи, било да су пришивени или тетовирани могу те учинити неозбиљним у очима саговорника, који ће те гледати очима телевизијских емисија, или ће те учинити лаком метом за упирање прстом од стране црвеног или другог шљама и снебивање празноглавих људи којима се живот састоји од гутања ТВ програма.

Можда ти ово све не изгледа као проблем сада у тим годинама али биће касније, када будеш свој човек. Ово ти пишу људи који су прошли све ове проблеме, и који би волели да нису учинили неке грешке које су учинили. Боље ти је да учиш из нашег искуства, па да то избегнеш на самом почетку и не тетовираш се, нити да на себе стављаш једнако упечатљиве пришиваче јер би тако само привукао пажњу погрешних људи на себе и то у раној младости. Можеш бити сигуран да су твоји саборци бар једном у животу зажалили због глупости које су правили у твојим годинама, као и због својих тетоважа. Иако их воле и оне им лично много значе морају признати да су због њих често имали више штете него користи. Можда неће ни да признају али сигурно мање или више трпе последице тога.

Постоје и људи у ширим круговима Национал Социјалиста који из неких, само њима знаних разлога, више воле да критикују грешке које неко чини због неискуства или незнања него да истог човека посаветују да их не учини и да се од њих чува. Такви људи су обично неомиљени и малобројни, али и врло досадни. Овим саветима желимо да те сачувамо од тих почетничких грешака које би могле да ти сметају, да ти постану баласт и проблем у животу, као и да те сачувају од истих тих људи који критизирајући туђе грешке и пропусте маскирају свој нерад, притом глумећи елиту Национал Социјализма.

Шта учинити?

Овде није реч о томе да треба да избегаваш учествовање у НС активизму, или да некада не треба своје речи и свој углед одбранити и песницама, овде је реч о томе како бити успешан у својој мисији са минимумом проблема на грбачи.

Уместо слепог копирања форме боље је држати се суштине. Суштина је да ти све то није потребно. Због чега је та јакна са 10 пришивача боља од исте такве без пришивача? Да ли те то чини бољим активистом или бољим човеком? Зашто би носио чизме са 10 рупа крајем пролећа, у време када већ постаје вруће? Чувај их за хладне дане, дуже ће ти трајати и нећеш изгледати смешно.

Уместо свега овога што ти може направити проблеме, почни да штедиш уместо да трошиш новац. Уместо давања стотине Евра за тетовирање боље ти је да чешће посетиш стоматолога, јер од тога ћеш имати много више користи а и јефтиније је. Остајаће ти више новца за све друге потребе. Моћи ћеш од уштеђевине да посетиш неки концерт или НС активисте из других градова, да купујеш књиге и још много тога.

Врло често ћеш читајући НС књиге и брошуре наићи на појмове борбе за Расу и нацију, расни рат, беле НС ратнике и сл. Нама су осим ратника потребни и стручњаци. Потребни су нам инжењери, лекари, правници, економисти, професори... Често се занемарује спомињање и неопходност школовања НС стручњака из свих области, јер ко ће водити државу и организовати живот у њој онда када је ратници ослободе?

Старији активисти са којима се дружиш су своје школовање завршили определивши се углавном за средње образовање, делимично због цене, делимично због опширности и тежине студија пре реформе. НС Скинхед покрет ком твоји саборци и ти припадате је свој пут започео као покрет беле радничке класе, међутим криза у друштву је довела до тога да се и радници и високо образовани налазе у истим животним проблемима, тако да та подела више не постоји.

Пошто си млад човек претпостављамо да си управо започео студије, или планираш да студираш. И поред свега лошег што се у последњих 10 година догодило у области високог образовања чињеница је да студије никада нису биле приступачније и лакше. Ситуација да је толики број студената испунио услове за буџетско школовање да држава за њих нема довољно места у домовима нити довољно новца да их финансира довољно говори о приступачности студија.

Због тога студирај и постани стручњак из области за коју си се определио. Образуј се стручно, школујући се, али образуј се и изван редовног школовања. Свако знање може добро да ти послужи. Читај идеолошке књиге и текстове. Разговарај о томе са својом екипом. Старији активисти често немају када да читају. Они су грађевинци, механичари, возачи, столари... Они раде, често и по 12 сати и уморни су, немају када да читају. Имаш довољно времена и уместо њих читај ти па са њима разговарај о прочитаном. Користиће и теби и њима. Разговор о идеолошким питањима и недоумицама које сваки млад човек има ће сигурно бити много кориснији него препричавање њихових некадашњих блиских сусрета са шљамом и органима државне репресије. Читај дела врхунске књижевности, нпр. руске класике. Читање руских класика ће ти помоћи да обогатиш свој речник, а разговори са саборцима ће те учинити способним да своје речи и идеје пренесеш саговорницима.

Бави се спортом, не због каријере него због здравља и кондиције. Изабери спорт према својим склоностима. Сваки спорт је добар. Не мораш да дижеш тегове или учиш џудо ако ниси такав човек. Кошарка или мали фудбал ће ти дати једнако добру кондицију као и трчање, а лакше је организовати екипу за такво нешто него за обично испразно трчање. Тимски спортови изграђују и тимски дух и осим кондиционе улоге могу играти и улогу изградње тима за све задатке. Временом ћете научити како ко од вас дише, а и привући ћете тако и нове људе који би прво са вама играли баскет, а након тога вам се придружили у акцијама.

Држећи се ових савета ти више нећеш бити симпатизер Национал Социјализма, него Национал Социјалиста са озбиљним идеолошким знањем, способан да поведеш људе и да поруку Национал Социјализма пренесеш саговорницима бираним речима. Људи са којима будеш разговарао ће пре да прихвате Национал Социјалистичку истину ако о тој теми разговарају са озбиљним и образованим човеком, него ако им ту поруку преноси човек који оставља утисак „ћелавог насилника“ из негативне слике коју стварају режимски новинари пропагандисти, који притом за собом вуче превише репова због грешака које је као млад правио.

No comments:

Post a Comment