ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Monday, November 21, 2011

Пуцано на зграду општине Косовска Митровица!

21. novembar 2011. 15:26 > 17:54
Nepoznate osobe pogodile su sa nekoliko hitaca zgradu Skupštine opštine Kosovska Mitrovica i tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na zgradi.
Kako je u Kosovskoj policiji rečeno Tanjugu, incident je prijavljen danas a sumnja se da su nepoznati napadači tokom vikenda pucali u pravcu zgrade SO Kosovska Mitrovica.

Kosovska policija je istragom utvrdila da su oštećeni prozori na jednoj od opštinskih kancelarija koje se nalaze na trećem spratu a na svu sreću nije bilo povređenih.

Dva zrna koja su pronađena u plafonu jedne od opstinskih kancelarija prošla su prethodno kroz prozor zgrade koja se nalazi kod naselja “Tri solitera” u severnom delu Kosovske Mitrovice.



Javni tužilac je ovaj slučaj kvalifikovao kao izazivanje opšte opasnosti, rečeno je u policiji.

Načelnik kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković je ovaj incident ocenio kao "jos jedno u nizu krivičnih dela preko kojih tzv. vlada u Prištini pokušava da unese nemir i izazove incident na severu Kosova i Metohije”.

“Mi smo više puta isticali, to smo i ponovili danas na sastanku sa šefom UNMIK-a Faridom Zarifom, da se Prištini žuri i ne odgovara joj ovo mirno stanje", rekao je Nedeljković i dodao da Prištini "treba ekscesno stanje da bi mogli da preduzmu neke dalje akcije”.

Nedeljković je apelovao na građane da ostanu mirni, da ne nasedaju na provokacije jer, kako je rekao, "samo na miran način uspećemo da realizujemo svoje ciljeve a to je opstanak na ovom prostoru u sastavu Republike Srbije".

Извор : http://www.mondo.rs/s224850/Info/Puc...itrovica_.html

No comments:

Post a Comment