ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Tuesday, December 6, 2011

Hapšenja anarhista u Grčkoj!






Policija u Grčkoj uhapsila anarhiste koji su protestovali zbog hapšenja osoba osumnjičenih za pripadništvo oružanim radikalnim organizacijama.

Policija u Solunu saopštila je da je uhapsila veliki broj anarhista.

Policija se sa grupom anarhista sukobila dok su šetali gradom u znak podrške uhapšenim osobama, koje su osumnjičene za pripadništvo oružanim radikalnim organizacijama.



Grčka policija je izvela opsežnu operaciju kako bi spriječila da šetnja u Solunu preraste u nasilje i uništavanje imovine.

Policija je reagovala bacanjem velike količine suzavca kada su neki učesnici šetnje počeli da polivaju policajce tečnošću iz aparata za gašenje požara.

No comments:

Post a Comment