ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Saturday, December 3, 2011

Оскрнављени јеврејски гробови у Приштини


1.12.2011.
Ambasada SAD u Prištini osudila je današnje skrnavljenje grobova na Jevrejskom groblju u naselju Velanija u Prištini, navodeći da se ovaj čin ne može tolerisati, jer su njime pogažene suštinske norme tolerancije, suživota i poštovanja.
„Ovaj užasan čin predstavlja uvredu ne samo prema porodicama sahranjenih i same jevrejske zajednice na Kosovu i šire, već i za samu kosovsku multietničku državu i društvo“, ističe se u saopštenju američke Ambasade.



Iz Ambasade SAD podsećaju da su studenti jednog američkog univerziteta nedavno uzeli učešća u projektu restauracije ovog groblja, zbog čega se ovo skrnavljenje grobova smatra napadom i na njihova dela prijateljstva i volonterstva.
Američka Ambasada poziva sve kosovske vlasti da pažljivo istraže ovaj incident i odgovorne privedu pravdi.

Линк: http://www.novinar.de/2011/12/01/osk...-pristini.html
лично мишљење :
Нисам приметио да су се међународни ционисти оволико жалили и бунили небројено пута када је албанска стока рушила српске гробове и цркве. Тада је то био "демократски бунт", јел тако?

No comments:

Post a Comment