ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Wednesday, December 14, 2011

СЛОБОДА ЗА ОБРАЗ!!!

Уставни суд о "Образу"

Покрет "Образ" својим деловањем угрожава демократске принципе, рекла заменица Републичког тужиоца Гордана Јанићијевић на јавној расправи о забрани те организације. Вођа покрета Младен Обрадовић рекао да се тај покрет залаже за "здраво друштво". Додатни рок за достављање доказа.
У Уставном суду Србије одржана је јавна расправа о предлогу Републичког тужилаштва за забрану клерофашистичке организације "Образ".
Gordana-Janicijevic-txt.jpg
Гордана Јанићијевић
Уставни суд је после расправе, странама у спору дао додатни рок од 15 дана да се изјасне о спорним уставно правним питањима и доставе нове доказе од значаја за доношење одлуке по предлогу Тужилаштва о забрани "Отачественог покрета Образ".
"Образ својим деловањем угрожава темељне принципе демократије и зато је забрана те организације оправдана и у складу је са Конвенцијом УН о укидању дискриминације", рекла је у расправи заменица Републичког тужиоца Гордана Јањићијевић.
Позиви на мржњу и дискриминацију, према њеним речима, нису остали само на речима и на сајту "Образа" већ је та организација извела бројне насилне акције.
"Претње нису остале само на речима. 'Образ' је прекинуо доделу новогодишњих пакетића Пентакосталне цркве са позивима: 'Уби, закољи, да секташ не постоји'. Прекинули су скуп 'Жена у црном' повицима: 'Нож, жица, Сребреница' и 'Уби Шиптара'", навела је Јањићијевићева.
Заменица Републичког тужиоца посебно је истакла учешће вође "Образа" и његових челника у нередима током Параде поноса 2010. године када је повређено више од 140 људи, од којих више од 120 полицајаца.
У јавној расправи пред Уставним судом, правни заступник "Образа" адвокат Горан Петронијевић затражио је да суд одбије предлог Тужилаштва за забрану тог удружења, тврдећи да за то није понудило ваљане доказе.
Петронијевић је истакао да је непримерено и зачуђујуће да Тужилаштво употребљава као доказ неправоснажну пресуду секретару Образа Младену Обрадовићу и још 14 активиста због немира на Паради поноса, октобра 2010. године, као и непроцесуиране кривичне пријаве и пресуде из обустављених поступака.
Вођа покрета Младен Обрадовић изјавио је да се "Образ" залаже за државну и структурну обнову српства на темељима светосавља и да српски светосавски национализам није шовинизам и да није искључив.
Обрадовић је навео да се "Образ" залаже за "здраво друштво", што значи да негативне појаве буду превазиђене и да је то покрет "легалиста и легитимиста".
Ustavni-sud-527-1.jpg
Младен Обрадовић
"Истина је, желимо обнову аутентичне српске државности – од Купе до Вардара, али не видим како се тиме искључују права других", рекао је Обрадовић и додао да "Срби имају право на јединствену националну државу".
Према његовим речима, никада нико није добио налог од "Образа" да изговара псовке и претње и да је током свих акција и активности "строго забрањена употреба алкохола".
Забрану Отачаственог покрета "Образ" и Српског народног покрета "1389" затражио је 25. септембра 2009. године тадашњи републички тужилац Слободан Радовановић због, како је навео, насилног рушења уставног поретка, кршења зајамчених мањинских и људских права и изазивања расне, националне и верске мржње и нетрпељивости.
Вођа покрета Младен Обрадовић је 20. априла првостепено осуђен пред Вишим судом у Београду на две године затвора, због организовања нереда у Београду током Параде поноса, 10. октобра 2010. године, а његови сарадници Дамир Грбић и Крста Миловановић на по годину дана затвора.
Ustavni-sud-527-2.jpg
У нередима на београдским улицама тада је повређено више од 140 људи, од којих 124 полицајца, а причињена је и велика материјална штета.
Обрадовићу се пред Првим основним судом у Београду суди за изазивање мржње пред отказану Параду поноса, која је требало да буде одржана септембра 2009. године, када је, према оптужници, организовао писање графита: "Чекамо вас", "Смрт педерима" и "Београдом крв ће лити, геј параде неће бити"

лични коментар:
наравно у демократији све што је часно и традиционално постаје незаконито
држите се браћо!

No comments:

Post a Comment