ДОБРО ДОШЛИ!

Првенствено желим да кажем да овај блог настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса.Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма.Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену!

...ОД 6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!

ЗА КРВ И ЧАСТ,ЗА КРВ И ТЛО

БЕЗ ПРЕДАЈЕ


ПО СВАКУ ЦЕНУ!

Tuesday, December 6, 2011

Амерички план за удар на Кину


Пише Богдан Ђуровић
„Вашингтон тајмс“ је објавио нову војну доктрину Пентагона за напад на Кину, укључујући копнену операцију на територији противника и ударе на мору, у ваздуху, свемиру и сајбер простору

Почетком овог месеца у САД-у се појавио документ, стратешка доктрина, којим се на нишан узима највећи конкурент – Кина. Реч је о новом војном концепту Пентагона и плановима за рат, односно инвазији са копна, мора, ваздуха и свемира на Кину. Антикинески документ Пентагона сачињен је у духу хладноратовског планирања и при Министарству одбране већ је формирано посебно одељење које се бави детаљном разрадом копнено-поморске операције. У петак, 11. новембра, утицајни неоконзервативни дневник „Вашингтон тајмс“, објавио је да је Пентагон завршио израду плана припреме војних снага против Кине. Концепт предвиђа заједничке ударе ратне морнарице, пешадије и авијације по регионима унутар кинеског копна, као и пресретање противсателитских ракета Пекинга и масовне сајбер нападе на кинеске компјутерске системе.

Вест у целини: http://www.pecat.co.rs/2011/11/ameri...-udar-na-kinu/

No comments:

Post a Comment